Jeugdtheater / sprookje 2023

Ook dit jaar wordt weer ons jaarlijkse stuk voor de basisscholen van de regio uitgevoerd. De data zijn bekend: 15 en 16 juni 2023, ook weer in de Dörpsstee in Noordhorn. Op de vrijdagavond is er voor alle andere belangstellenden weer een open voorstelling. Informatie over het stuk, de kaartjes en de mogelijkheid voor scholen om zich op te geven, staat nu op de pagina Sprookje 2023. Aanmelding of informatie aanvragen voor scholen en andere belangstellenden kan via sprookje@hetzat.nl

net geweest: Onze jaarlijkse klucht

Verkeerde hulp op de eerste hulp

In dit ziekenhuis bent u verzekerd van de allerbeste zorg op het hoogste niveau. Daar zorgt hoofd-management Directeur Van Der Wal wel voor. Als hij tenminste niet aan het golfen is. Met de nieuwe dokter is wel iets vreemds aan de hand, maar zolang hij zijn werk doet zal het wel goed zijn.

Maar wie is toch die vreemde patiënt? Waarom schrijft ze van alles op? En wat schrijft ze eigenlijk op? En waarom is de nieuwe schoonmaker eigenlijk niet komen opdagen? Zou patiënt Nella echt zwanger zijn? En wat doet Rebecca toch de hele tijd in het ziekenhuis?

“Verkeerde hulp op de Eerste Hulp” is een dolkomische klucht van Henk Roede die van de ene dolle situatie in de andere over gaat.