Een cruise om nooit te vergeten.


Op het Cruiseschip de MS Romatica worden de gasten voor de reis welkom geheten door de kapitein, zijn stuurman en de rest van het boordpersoneel.

Wat is er aan de hand met Sjef en zijn gezin? Is de baron echt zo’n verschrikkelijke zeurpiet? Wat doet die vreemde juffrouw ineens aan boord? En hoe zit het met de alcoholvoorraad op het schip?

Elke avond is er na afloop van de voorstelling nog veel gezelligheid aan boord van de MS Romantica. Op een paar avonden is er net als vorig jaar weer live muziek, Op vrijdag 8 maart is dat de band van Richard Voogd, Key-Z. Hij heeft vorig jaar gezorgd voor een geweldig feest op de eerste zaterdag, dus mis het niet, hij komt nu op de première voor ons optreden. Bij de slotavond op 16 maart hebben we de welbekende altijd bruisende act van Bert Solo weten vast te leggen. Na de andere voorstellingen wordt de afterparty verzorgd door onze eigen DJ’s Job en/of Stoffer.
Daarnaast heeft het entertainment team tijdens alle pauzes ook nog een verrassend optreden van een aantal zangeressen vast weten te leggen.

Video’s van ons repetitieweekend. twee dagen heel veel oefenen en natuurlijk ook heel veel gezelligheid. Hier een impressie van beide dagen in de Bed and Breakfast de Boerenakkers, van Hans Erik, in je snapt het al…. Boerakker

de tweede dag. Geen decor en attributen, maar toch hebben we deze dagen erg veel geleerd.