Een cruise om nooit te vergeten.


Op het Cruiseschip de MS Romatica worden de gasten voor de reis welkom geheten door de kapitein, zijn stuurman en de rest van het boordpersoneel.

Wat is er aan de hand met Sjef en zijn gezin? Is de baron echt zo’n verschrikkelijke zeurpiet? Wat doet die vreemde juffrouw ineens aan boord? En hoe zit het met de alcoholvoorraad op het schip?

Op de vrijdagavond is er na afloop nog veel gezelligheid aan boord van de MS Romantica met muziek van de DJ aan boord en op de zaterdagavonden is er net als vorig jaar weer live muziek, beide avonden verzorgd door de band van Richard Voogd, Key-Z. Hij heeft vorig jaar gezorgd voor een geweldig feest op de eerste zaterdag, dus mis het niet, hij komt nu twee keer voor ons optreden.
Daarnaast heeft het entertainment team tijdens alle pauzes ook nog een verrassend optreden van een aantal zangeressen vast weten te leggen.

Video’s van ons repetitieweekend. twee dagen heel veel oefenen en natuurlijk ook heel veel gezelligheid. Hier een impressie van beide dagen in de Bed and Breakfast de Boerenakkers, van Hans Erik, in je snapt het al…. Boerakker

de tweede dag. Geen decor en attributen, maar toch hebben we deze dagen erg veel geleerd.